Lid worden

Iedereen woonachtig in het gebied rondom de moestuin die ecologisch wil gaan tuinieren kan lid worden. De contributie bedraagt in 2023 € 68 per jaar. We verwachten dat je je eigen tuintje goed onderhoudt en daarnaast een bijdrage levert aan de werkzaamheden voor de vereniging, zoals meewerken op tuinwerkdagen.

Belangstelling?
Belangstellenden kunnen zich melden via de contact pagina. Je komt dan op de wachtlijst te staan voor één van de dertig tuintjes. Wanneer er een tuintje vrij komt krijg je daarover bericht. Op dit moment (jan 2023) staan er ruim 10 mensen op de wachtlijst en registreren we tijdelijk geen nieuwe aspirant-leden. Kijk hier weer in december 2023 of januari 2024, om te zien wat de mogelijkheden dan zijn.

Tuinwerkdag
Wanneer je aan de beurt bent word je uitgenodig om eerst een keer mee te doen met een tuinwerkdag. Daar leer je ons kennen en hoor je alles over het reilen en zeilen van de moestuin. Meedoen aan een tuinwerkdag is een voorwaarde om lid te worden.

Overeenkomst
Alle leden dienen bij aanvang de deelnameovereenkomst te ondertekenen. Hierin staan enkele spelregels en afspraken waar alle leden zich aan moeten houden. De deelnameovereenkomst is hier te downloaden als pdf.